Revista presei locale: Primăria se pregăteşte pentru curăţenia de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din presa locală de astăzi aflăm că Serviciul de Probaţiune din Vrancea împlineşte zece ani de funcţionare, despre faptul că Primăria Focşani pregăteşte curăţenia de Paşte, dar şi că operatorii economici au fost sancţionaţi de medicii veterinari.

Probaţiunea din Vrancea face 10 ani (Ziarul de Vrancea)

În anul 2000, Serviciul de probatiune a functionat experimental, atributiile constind in intocmirea referatelor de evaluare psihosociala pentru persoanele care au savirsit infractiuni sau pregatirea pentru viata de dincolo de gratii a celor condamnati. Cu aceasta ocazie, pe 18 mai, Tribunalul, Universitatea "George Baritiu" si Serviciul de probatiune organizeaza o Sesiune de comunicari stiintifice, in cadrul careia va fi prezentata, dezbatuta si analizata evolutia acestei activitati. Organizatorii spun ca oricine este interesat poate participa la lucrari, ba chiar pot prezenta subiecte de dezbatere, insa prezenta trebuie sa fie anuntata pina pe 15 aprilie.

Primăria se pregăteşte pentru curăţenia de Paşte (Ziarul de Vrancea)

Intervalul 22-27 martie a fost declarat de catre conducerea Consiliului Judetean „Saptamina curateniei". În acest sens toate administratiile locale din judet au demarat un plan de actiune in care sint implicate atit persoanele juridice cit si fizice. La nivelul municipiului Focsani de curatenie se vor ocupa institutiile scolare, unitatile subordonate, institutiile publice, agentii economici, asociatii de proprietari, proprietarii de terenuri, de imobile si unitati militarizate.

Operatorii economici sancţionati de veterinari (Monitorul de Vrancea)

Inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) au efectuat, pe 12 martie, controale premergatoare sarbatorilor pascale. Veterinarii au desfasurat 42 controale la depozite alimentare, ma-gazine alimentare, centre colectare oua, unitati desfacere produse origine animala. În urma abaterilor constatate au fost sanctionati cinci operatori economici iar amenda totala s-a ridicat la 53.100 lei. De asemenea, au fost emise si noua ordonante de suspendare a acti-vitatii. Controlul tematic dispus de autoritatea centrala s-a desfasurat cu participarea reprezentantilor Jandarmeriei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite