Revista presei locale: Poştasii vor fi însoţiţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare locale Focşani
Ziare locale Focşani

Şi astăzi, ziarele locale care apar în Vrancea aduc în atenţie o serie de subiecte care interesează comunitatea, precum începerea lucrărilor la Mausoleul din Sud, continuarea lucrărilor de reparaţii la străzi sau faptul că poştaşii vor fi păziţi de poliţişti.

Somnul eroilor din mausoleele Vrancei, deranjat de reabilitări (Ziarul de Vrancea)

La inceputul lunii februarie a fost semnat ordinul de incepere a lucrarilor de reabilitare la mausoleele din Vrancea, prinse in proiectul Consiliului Judetean, "Drumul de glorie al armatei romane". Desi vremea nu a fost tocmai favorabila in aceasta luna, de mai bine de o saptamina s-au inceput si reparatiile la Mausoleul Eroilor din cartierul Sud din Focsani, unde muncitorii au intrat in interior, iar pe laturile cladirii au montat schele. In urma organizarii licitatiei pentru acest proiect pe bani europeni, in valoare de peste 20 de milioane de euro, a fost desemnata ca firma cistigatoare aceeasi societate care lucreaza si la Piata Unirii, SC Dedal Bahamat SRL Galati.


Bulevardul Brăilei a fumegat a cârpăceală (Ziarul de Vrancea)

Fumul negru si innecacios pe care il degaja masinaria de preparat asfalt fierbinte putea fi simtit chiar si de la citeva strazi departare. Primarul Decebal Bacinschi, de profesie inginer constructor, ne-a explicat fenomenul: "Merge foarte greu cu tulumba aia, se incalzeste greu. E un material pe care l-am frezat anterior si care este alcatuit din agregate si bitum. Acesta se arde cu motorina pentru a fi adus la temperatura necesara topirii bitumului. E normal sa iasa fum, se arde motorina acolo".


Poştasii vor fi însoţiţi de poliţişti (Monitorul de Vrancea)

Politistii vrinceni si reprezentantii Oficiului Jude-tean de Posta vor incheia un protocol de colaborare in cursul saptaminii viitoare. Obiectivul principal al protocolului de colaborare intre cele doua institutii il reprezinta cresterea nivelului de siguranta al valorilor pe care subunitatile postale le pastreaza, depoziteaza, manipuleaza si transporta, precum si cu privire la masurile de protectie a vietii si integritatii corporale a lucratorilor postali si a clientilor serviciilor postale.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite