Revista presei locale: De mâine începe exodul prichindeilor de grădiniţă spre şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare locale Focşani
Ziare locale Focşani

Şi astăzi, ziarele locale vin cu informaţii de interes pentru publicul larg. Acestea relatează despre faptul că se dă startul înscrierilor pentru clasa întâi şi că s-a început depunerea cererilor pentru subvenţiile de la U.E.

Se depun cererile pentru subvenţiile de la Uniunea Europeană (Monitorul de Vrancea)

De ieri pot fi depuse cererile pentru schemele de sprijin pe suprafata, adica subventiile pentru fermieri acordate din fonduri europene. Cererile pot fi depuse pina cel tirziu pe 17 mai 2010. Pina acum, aproape 1.200 de fermieri vrinceni au accesat, prin internet, aplicatia IPA Online si au completat electronic declaratia de suprafata pentru obtinerea subventiilor europene din agricultura.


În 2010 Bugetul Consiliului Judeţean este mai mic decât anul trecut (Monitorul de Vrancea)

Peste 244 milioane de lei este bugetul Consiliului Judetean Vrancea pe anul 2010. Alocatiile bugetare de la bugetul de stat sint mai mici cu peste zece milioane de lei fata de bugetul anului trecut. Daca, in 2009, judetul Vrancea a primit de la bugetul de stat aproximativ 163,9 milioane lei, pentru anul 2010 au fost repartizate numai 152,8 milioane lei.


De mâine începe exodul prichindeilor de grădiniţă spre şcoală (Ziarul de Vrancea)

Pe 3 martie se da oficial startul inscrierilor in clasa intii, iar pentru anul scolar viitor au aparut noi prevederi referitoare la inscrieri. Astfel, parintii vor trebui sa semneze o declaratie pe proprie raspundere conform careia nu si-au inscris copilul si la alta unitate scolara. Pentru a-si inscrie prichindeii la scoala, parintii trebuie sa stie ca trebuie sa se prezinte la secretariatul scolii, unde trebuie sa completeze cererea de inscriere si declaratia pe proprie raspundere si sa prezinte certificatul de nastere si dovada de vaccinare a copilului.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite