Revelion 2011: Trupe consacrate şi foc de artificii în Piaţa Gării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De la orele 21.20, pe scenă vor urca Alexandra Ungureanu şi Crush
De la orele 21.20, pe scenă vor urca Alexandra Ungureanu şi Crush

Deseară, pe scenă vor urca nume sonore precum Alexandra Ungureanu, De la Vegas sau germanii de la Captain Jack. Marea distracţie începe la orele 19.00 cu un moment artistic susţinut de Ansamblul „Ţara Vrancei" şi se încheie după miezul nopţii cu recitalul formaţiei Provincialii.

Focşănenii care nu s-au îndurat să mai dea câteva sute de lei pentru a petrece Revelionul la un restaurant, club ori într-o staţiune montană pot merge în Piaţa Gării unde vor avea parte de muzică populară, dance sau house, dar şi de un inedit foc de artificii.

Startul distracţiei se va da la orele 19.00, când pe scenă va urca Ansamblul Folcloric „Ţara Vrancei", condus de binecunoscuta interpretă Maria Murgoci.

Începând cu orele 20.00, atmosfera va fi întreţinută de trupa Etno, alias Florin Grigore, Claudia Ghiţulescu şi două dansatoare. Iubitorii stilului etno vor putea asculta melodii precum „Mândră floare trandafir" , „La crâşma cu poloboace", „Floare de mălin" sau „Hai românule hai".

Arsenium, cunoscut în rândul fanilor ca Arsenie Toderaş de la trupa O-zone îi va încânta pe focşăneni de la orele 20.40, atunci când va interpreta celebrele hituri „Minimum", „Rumadai", piesă care s-a bucurat de succes în Germania, sau „Remember me".

Printre artiştii care în noaptea trecerii dintre ani vor cânta în Piaţa Gării se numără şi Alexandra Ungureanu & Crush, alias Radu şi Sorin. Cei doi semnează muzica şi versurile majorităţii pieselor de album, iar Alexandra este un nume cunoscut iubitorilor de muzică şi datorită colaborărilor cu Paula Seling, Sistem şi Holograf.

De la orele 22.00, focşănenii vor putea asculta melodii din repertoriul trupelor Future Underground, De la Vegas şi T - Funky Fresh. De la orele 23.30, locul artiştilor autohtoni va fi luat de către trupa germană „Captain Jack".

Foc de artificii

Momentul mult aşteptat, care va marca începerea unui nou an, are loc la miezul nopţii, atunci când focşănenii vor putea vedea, timp de 30 de minute, un inedit foc de artificii, dar şi un spectacol de lasere, bine pus la punct.

Seara de Revelion se încheie cu recitalul formaţiei „Provincialii", care va interpreta melodii de pe cel mai recent album „Chitara Maiţa", o îmbinare a influenţelor din folclorul ţigănesc, rusesc şi românesc.

Intrarea la un eveniment este liberă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite