Reţeaua de proxeneţi, alături de care este cercetat şi directorul OTV, este suspectată de uciderea copilului unei vrâncence

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba de crima din 2004 de la Ciolpani. La caz au lucrat şi agenţi FBI însă criminalul nu a fost identificat. Mama micuţului de 11 ani locuieşte în Goleşti.

Noi dezvăluiri în cazul crimei de la Ciolpani! Surse judiciare susţin că membrii reţelei de proxeneţi în care este cercetat şi directorul OTV, Doru Iuga au legătură cu incidentul din 2004 din localitatea de lângă Bucureşti, Ciolpani.

Atunci un copil de 11 ani pe nume Ion Gabriel Dragomirescu a fost găsit mort într-o pădure din localitate după ce fusese violat, bătut cu bestialitate şi strangulat. Micuţul avea mâinile şi picioatele zdrobite.

Cazul a frământat anchetatorii care nu au reuşit să identifice criminalul ani la rând. Au fost cooptaţi inclusiv agenţi FBI. În urmă cu trei ani a fost arestat un pedofil pe nume Antony Mark Bianch, care abuzase sexual de mai mulţi copii din România, însă s-a dovedit că acesta nu era autorul crimei de la Ciolpani.

Copilul a dispărut în februarie 2004 în timp ce pleca la şcoală de la domiciliul tatălui său unde locuia părinţii fiind divorţaţi de curând. Trupul neînsufleţit al micuţului a fost găsit de un şofer la o zi, la marginea pădurii din Ciolpani.

Află cum a devenit mama micuţului milionară în euro în ediţia de Moldova a cotidianului "Adevărul" de astăzi.

Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite