Reprezentanţii PP–DD Vrancea, supăraţi că unii sunt mai cu „moţ” în campania electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Poporului - Dan Diaconescu organizația Focșani este indignat de refuzul Primăriei municipiului Focșani de a autoriza folosirea pe timpul campaniei electorale a două puncte mobile de campanie, capabile să difuzeze și mesaje audio-vizuale ale PP-DD.

Liderii partidului atrag atenția primaruluilui Decebal Bacinschi că se apropie ziua când nu va mai fi primar și va da socoteală pentru ceea ce a făcut în toți anii de mandate.

"Suntem consternați să constatăm că primarul PSD a Focșaniului a refuzat Partidului Poporului - Dan Diaconescu utilizarea a două puncte mobile de campanie electorală, respectiv două autovehicole Dacia cu însemne electorale care pot difuza mesajele audio ale PP-DD. Acest lucru se întâmplă în timp ce microbuzele cu însemnele USL și ale candidatului Marian Oprișan se plimbă nestingherite prin municipiul Focșani și prin județul Vrancea.Ca atare considerăm că primarul PSD Decebal Bacinschi calcă în picioare orice intenție de a menține această campanie electorală sub semnul corectitudinii și echilibrului. Apelul făcut acum o săptămână de șeful de partid al domnului primar Decebal Bacinschi este valabil, probabil, doar pentru toate celelalte partide, mai puțin USL. Toți ne aducem aminte de faptul că murdăriile sunt specialitatea casei la PSD, campaniile murdare fiind invenția acestui partid. Ne-am obișnuit ca în România orice minune să țină doar trei zile iar apelul la o campanie curată se înscrie în termenul respectiv. Refuzul lui Decebal Bacinschi este un alt exemplu de control a tot ce mișcă în orașul Focșani și în județul Vrancea. Ce se întâmplă în aceste zile arată practic teama cuplului Bacinschi - Oprișan de a pierde alegerile în municipiul Focșani și în județ, fapt care ar fi echivalent cu un dezastru pentru PSD și USL", spune Aurel Bâcu, preşedintele organizaţiei PP-DD Focşani

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite