Remember Michael Jackson, la Times Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Focşănenii care au iubit muzica superstarului au ocazia să-l omagieze în această seară, la Times Pub din Focşani, începând cu ora 22.30, unde va avea loc un eveniment remember în memoria "regelui" Micheael Jackson.

S-a împlinit deja un an de la moartea starului muzicii pop, Michael Jackson, şi lumea bineînţeles că nu l-a uitat.

În această seară, la Times Pub din Focşani, începând cu ora 22.30, va avea loc un eveniment remember în memoria "regelui" Micheael Jackson.

Pentru această ocazie, organizatorii au pregătit un program cu totul aparte, cu melodii ale megastarului, surprize şi cu dansatori.


Karaoke şi moonwalk

"Vom marca în mod special împlinirea unui an de la moartea lui Michael Jackson, prin dans şi muzică. Fanii regelui au ocazia să asculte şi să interpreteze melodii precum Thriller, Remenber the Time, Billy Jean şi altele. De asemenea, va avea loc un concurs de karaoke şi un concurs de moonwalk, adică tinerii sunt invitaţi să imite pasul acela special cu care ne-a vrăjit megastarul", ne-a declarat Cornel Tarbuzan, DJ la Times Pub.

"Încă de când am văzut afişul în oraş mi-am spus că nu trebuie să ratez această seară, aşa că împreună cu câţiva prieteni vom fi prezenţi şi vom încerca prin dans să-i aducem un tribut celui care a fost marele cântăreţ şi dansator, Michael Jackson", ne-a declarat Irina Stoica, de 23 de ani, din Focşani. Intrarea la eveniment este liberă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite