Marian Oprişan, clientul reţelei de prostituţie condusă de soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar. Andreea Marta a fost arestată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprişan
Marian Oprişan

Andreea Marta a fost reţinută miercuri de DIICOT într-un dosar de proxenetism.

UPDATE Andreea Marta şi sora acesteia au primit mandate de arestare preventivă.

Potrivit RTV, care citează surse judiciare, numele lui Marian Oprişan figurează în dosarul de proxenetism, postul de televiziune titrând  că „Oprişan era client al reţelei de prostituţie".

Marian Oprişan a intrat în direct pe post şi a infirmat aceste lucruri.

"Eu cred că în ţara asta ar trebui să ne ocupăm de lucruri serioase. Aceasta este o mizerie. Eu nu am nicio legătură cu această chestiune.Nu am nicio legătură în acest dosar. Sunt vicepreşedinte al PSD şi oamenii ştiu că m-am opus acestui regim", a declarat Marian Oprişan la RTV.

Marian Oprisan la deschiderea unui salon auto la Focşani, în urmă cu mai mulţi ani.

FOTO: Libertatea

Marian Oprişan, care este divorţat de mai mulţi ani, s-a declarat în mai multe situaţii în plublic un admirator al femeilor. "Îmi plac femeile frumoase şi maşinile", a precizat acesta în public la deschiderea unui salon auto la Focşani, în urmă cu mai mulţi ani.

Potrivit anchetatorilor, clienţii reţelei fac parte din rândul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri, diferiţi cetăţeni străini potenţi financiar sau persoane din lumea mondenă. Surse apropiate anchetei susţin că unii clienţi erau şantajaţi după ce întreţineau relaţii sexuale cu tinerele plasate de Andreea Marta.

Aceştia trebuiau să plătească sume de bani sau să facă diverse favoruri. Tinerele care practicau prostituţia erau racolate de către liderii grupării din rândul persoanelor cu un aspect fizic atrăgător, participante la diferite concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă, selecţia fiind riguroasă.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite