Proxeneţi din comuna Ţifeşti, reţinuţi pentru trafic de minori şi prostituţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proxeneţii exploatau sexual tinere
Proxeneţii exploatau sexual tinere

Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate au efectuat astăzi percheziţii la locuinţele celor bănuiţi de aceste fapte.

Poliştii au efectuat mai multe percheziţii la locuinţele principalilor suspecţi, fiind ridicate documente şi acte de stare civilă aparţinand mai multor victime ale acestui gen de infracţiuni.

„În fapt S. Cristinel-Dănuţ, de 25 ani, B. Mihai-Emil, de 22 ani şi H. Ionela-Claudia, de 19 ani, toţi din comuna Ţifeşti, în perioada 2011-2012 au racolat mai multe tinere pe care le-au exploatat sexual, banii astfel obţinuţi fiind folosiţi în interes personal de către membrii grupării", se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

Analizând materialul probator administrat în cauză, procurorii din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea au emis împotriva lui S. Cristinel-Dănuţ şi B. Mihai-Emil ordonanţe de reţinere pe termen de 24 ore, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire în grup infracţional organizat, trafic de minori, prostituţie şi proxenetism.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite