Protejaţi-vă maşina de hoţii de autoturisme!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii vrânceni au derulat azi o campanie de informare a proprietarilor de autoturisme pentru a reduce numărul de maşini furate sau vandalizate

Poliţiştii vrânceni consideră că mulţi dintre proprietarii maşinilor nu cunosc sau nu aplică corespunzător câteva măsuri minime de protecţie în vederea evitării unor evenimente neplăcute. Şi asta chiar dacă numărul de astfel de evenimente a scăzut în ultima perioadă.

Oamenii legii s-au deplasat în mai multe locaţii din municipiu, în special în parcările din marile centre comerciale, unde au împărţit pliante şi au discutat cu şoferii în cadrul campaniei de prevenire a furturilor de/din auto "Alianţă pentru siguranţă".

"Cu aceasta ocazie, poliţiştii au împărţit 2500 de pliante cu recomandări pe linia protejării autovehiculelor proprietate şi a bunurilor pe care le au în acestea. Totodată, aceştia au stat de vorbă cu cetatenii, pentru a-i conştientiza asupra importanţei luării unor minime măsuri de protejare a autovehiculelor şi reducerii riscurilor ca acestea să fie furate sau vandalizate", a declarat subinspectorul Cătălina Olteanu, purtător de cuvânt al IJP Vrancea.

Campania "Alianţă pentru siguranţă" se va încheia la sfârşitul lunii mai.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite