Focşani: Protecţia Copilului lasă cazul fetiţei de 12 ani care şi-a înjunghiat iubitul pe mâna Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii unităţii s-au deplasat ieri la domiciliul acesteia doar pentru a vedea dacă în casă mai sunt alţi copii cărora minora ar putea să le pună viaţa în pericol. Minora nu poate răspunde penal pentru fapta comisă.

Cazul fetiţei de 12 ani din comuna Vîrteşcoiu, Loredana Uluitu care şi-a înjunghiat iubitul în vârstă de 22 de ani este lăsat de Direcţia de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) pe mâna poliţiei.

Reprezentanţii unităţii s-au deplasat ieri la domiciliul acesteia doar pentru a vedea dacă în casă mai sunt alţi copii cărora minora ar putea să le pună viaţa în pericol.

„Am verificat dacă în casă mai sunt alţi copii mici care ar putea fi afectaţi de comportamentul fetei. Nu sunt. Noi nu putem decât să aşteptăm rezultatele anchetei poliţiei. Fata are reprezentant legal, pe tatăl ei. Ea este asistată de el", ne-a declarat Luminiţa Liciu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea.

Aceasta mai susţine că minora nu va răspunde penal ca urmare a vârstei fragede pe care o are. Amintim că Loredana şi-a înjunghiat iubitul în vârstă de 22 de ani, Marcel Săftoiu din Odobeşti în zona inimii în contextul unui conflict.

Surse din poliţie spun că incidentul s-a produs pe fondul geloziei şi al consumului de alcool şi că minora a acţionat în legitimă apărare. Vecinii Loredanei spun că aceasta avea o relaţie de un an cu tânărul de 22 de ani şi confirmă faptul că băiatul o bătea frecvent.

"Ea a umblat cu el cam un an aşa dar de câteva luni nu îl mai primea la ea deloc că era în relaţii cu un alt băiat din sat. Dar el, băiatul ăsta pe care l-a înjunghiat, o bătea mai mereu", ne-a spus Niculina Coman (foto), una dintre vecinele Loredanei.

image

Ancheta continuă. Starea tânărului înjunghiat este stabilă. Acesta este internat în continuare la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite