Prostituate:“Noi oferim plăceri! Să nu ne amendeze!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ patru miliarde de lei vechi trebuie să plătească la bugetul local femeile care îşi vând trupul la marginea străzii. Daniela Maloş, din Focşani, este campioană la amenzi pentru prostituţie, având o datorie de aproape două miliarde de lei vechi. Ea este urmată în "clasament" de două "surate", care au de plătit în total un miliard şi jumătate.

"Campioana" absolută la amenzi pentru prostituţie, Daniela Maloş, are 22 de ani şi îşi face veacul în zonele mărginaşe ale Focşaniului, alături de alte trei "concurente": Codrina Hogaş, Ana-Maria Popa şi Simiona Brânduşescu.


Deşi cea mai mică amendă pe care o pot primi pentru prostituţie este de 500 de lei, femeile nu se dau înapoi de la a-şi vinde farmecele la marginea străzii, oricui este dispus să le onoreze tarifele.


Pe Daniela, Codrina şi Simiona le-am găsit chiar ieri, la prânz, în zona Laminorului, unde, zic ele, e cel mai bun vad.


Daniela Maloş a aflat de la reporterul "Adevărul de Seară" că are de plătit la bugetul local aproape două miliarde de lei vechi.

"Să nu ne mai dea atâtea amenzi că nu avem cu să le plătim. Nu deranjăm pe nimeni. Oferim doar plăceri acelora care vor asta. Nu-i forţăm să vină la noi, aşa că nu văd de ce trebuie să fim amendate aproape zilnic", ne-a spus Daniela în timp ce se înghesuia că Simiona într-o cabină telefonică, pentru a se feri de aparatul de fotografiat.


Tânăra şi colegela sale recunosc însă că pe criza asta bărbaţii nu prea mai sunt dispuşi să plătească pentru sex.


"Au fost şi zile în care nu am avut niciun client. Se apropie anotimpul cald şi ne va fi mai uşor şi nouă pentru că nu o să mai trebuiască să stăm îngrămădite într-o cabină de telefon. Programul nostru nu e fix. Venim pe la ora 11.00 şi stăm până pe la vreo 5.00 seara. În zilele bune avem şi cinci-şase clienţi pe z
i", ne-a declarat Daniela.


30 de lei, sexul normal


Daniela şi "compania" ne spun deschis că în lunile bune scot bani frumoşi, care l-ar face să pălească de invidie pe un funcţionar de rând. "Luăm 30 de lei pentru sex normal şi 25 de lei la sexul oral. Un "tacâm normal" ajunge şi la 100 de lei. Asta depinde de ce vrea clientul. Nu facem profit super-mare, dar ne scoatem în lunile bune şi cu 2.000 de lei.Avem copii de crescut şi nu ştim să facem altceva decât sex", mărturiseşte Daniela.

Primarul Decebal Bacinschi spune că este aproape imposibil ca banii de pe urma amenzilor date prostituatelor să fie recuperaţi vreodată. "Spuneţi şi dumneavoastră la ce muncă în folosul comunităţii să le punem? Prostituatele au cele mai multe amenzi contravenţionale de plătit", declară edilul-şef al Focşaniului.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite