Program prelungit pentru furnizarea căldurii în Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Decebal Bacinschi a vizitat câteva unităţi şcolare şi a constatat că este frig în sălile de clasă. În consecinţă, va cere conducerii ENET prelungirea programului de căldură pe timp de noapte cu încă două ore

Din cauza temperaturilor nefavorabile care s-au manifestat în ultima săptămână, frigul a pus stăpânire nu numai în apartamentele focşănenilor racordaţi la centrala termică a oraşului, ci şi în unităţile de învăţământ.

A constatat-o pe pielea sa însuşi primarul municipiului, care a vizitat astăzi dimineaţă mai multe şcoli.

„Era cam frig în clase. O să prelungim programul de furnizare a căldurii pe timp de noapte de la orele 21.00 la 8.00. Până acum se dădea căldură până la ora 6.00", a declarat primarul Decebal Bacinschi.

Acesta a recunoscut că ENET nu furnizează agentul termic la parametrii necesari, asta şi din cauză că se face economie la păcură.

Cât priveşte reluarea furnizării de gaze naturale către centrala ENET, Decebal Bacinschi a precizat că este posibil ca într-o zi sau două să intre în contul primăriei banii de la Guvern pentru subvenţia la energia termică.

„Abia atunci vom încerca o nouă discuţie cu GDF Suez să dea drumul la gaze şi sunt convins că se va întâmpla acest lucru", a precizat Decebal Bacinschi.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite