Program de karaoke în Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecere de zile mari în Promenada Mall. În acest weekend, începând cu ora 11.00, atmosfera va fi întreţinută de dj eXu, focşănenii de toate vârstele având ocazia de a partipa la un concurs de karaoke.

„Sâmbătă şi duminică, în cadrul galeriei comerciale Promenada Mall, dj eXu va aduce bucurie sonoră, mixând muzica atât a noii generaţii, cât şi marile şlagăre naţionale şi internaţionale. De asemenea, se va desfăşura si un program de karaoke pentru toate vârstele pentru a ne destinde de problemele cotidiene, care sunt din ce în ce mai apăsătoare", declară Andra Catrinescu, specialist în marketing.

Astfel, focşănenii mai mult sau mai puţin talentaţi pot cânta live hitul pe care îl îndrăgesc în cadrul unui eveniment cu totul inedit.

Loc de joacă pentru copii

Părinţii care vor să se înscrie la concursul de karaoke, însă trebuie să se ocupe şi de copii au oportunitatea de a-i lăsa şi pe ei să se distreze la locul de joacă „Maciu Piciu".

Toboganele, labirinturile şi traseele cu obsatocle din Castelul distracţiei îi aşteaptă pe micuţii dornici de aventură. De asemenea, cei mai puţin energici se pot transforma în mici artişti prin participarea la atelierele de creaţie unde pot picta şi colora. Copiii sunt supravegheaţi de un personal specializat.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite