UPDATE/ "Sunt dezamăgit de acest atac mârşav"! Profesorul de sport de la Şcoala Coteşti, acuzat că a pipăit două eleve

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fapta profesorului Gheorghe Petrescu a ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea şi a Direcţiei Generale de Protecţie a Copilului.

Update: ora 8.00 Contactat telefonic, profesorul Petrescu neagă acuzaţiile, susţinând că totul este un atac mârşav la adresa sa prin prisma faptului că vrea să candideze la funcţia de director, pe care a mai ocupat-o vreme de 20 de ani.

"Sunt lucruri total neadevărate venite din partea a două cadre didactice care vor să candideze şi ele la funcţia de director. Eu am pus suflet în activitatea  mea de-a lungul celor 32 de ani de carieră şi chiar sunt dezamăgit de această situaţie. Am de gând să ajung şi în instanţă pentru a mă apăra", declară profesorul Gheorghe Petrescu.

Dascălul este acuzat acuzat de mama unei fetiţe de clasa a III-a că ar fi sărutat-o şi pipăit-o în urmă cu câteva zile, afirmaţie întărită şi de părinţii unei fetiţe de clasa a IV-a, care ar fi fost hărţuită anul trecut.

Cazul a ajuns şi în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea care a demarat deja cercetările. "S-a stabilit o comisie la nivelul unităţii şcolare care îmi va prezenta un raport în funcţie de care vom stabili cum procedăm. Vreau să cred că nu e adevărat", declară Stan Rogoz, şeful IŞJ Vrancea.

Şi inspectorul de sport, Dan Grigoraş, este consternat de această situaţie. "Am rămas şi eu şocat. Îl ştiu pe profesorul Petrescu de 20 de ani şi nu îl văd capabil de aşa ceva", ne-a declarat Dan Grigoraş.

De asemenea, Direcţia Generală de Protecţie a Copilului a trimis o echipă din cadrul Serviciul de Intervenţie în Regim de Urgenţă pentru a discuta cu familia minorei de 11 ani, abuzată în urmă cu câteva zile. „De săptămâna viitoare, atât fetiţa, cât şi familia vor intra într-un program de consiliere", declară Daniela Nicolaş, şefa DGASPC Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite