Profesoara de la Economic, mutată de la clasa elevului cu care a avut o presupusă aventură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara Daniela Cazacu
Profesoara Daniela Cazacu

Ieri a început ancheta în cazul profesoarei Daniela Cazacu, de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu", din Focşani, presupusă protagonistă a unui scandal amoros cu un elev de clasa a XII-a.

Consiliul de administraţie al liceului s-a autosesizat în acest caz, după ce presa a publicat două fotografii compromiţătoare, despre care se spun că aparţin protegoniştilor scandalului.

Scandal la un liceu din Focşani. O profesoră apare în poze sărutând un elev FOTO-VIDEO

"Pentru că nu există o sesizare scrisă, va trebui să facem noi o propunere de autosesizare pe baza informaţiilor apărute în presă. Avem la dispoziţie 30 de zile să facem această anchetă internă. Propunerea mea este ca profesoara să fie mutată de la acea clasă a XII-a unde învaţă elevul respectiv, din motive de obiectivitate a anchetei", ne-a precizat Bogdan Ciubotaru, directorul Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu" din Focşani.

Şi inspectorul general şcolar spune că sancţiunile disciplinare se vor aplica în raport cu gravitatea faptelor. „În funcţie de concluziile anchetei, poate primi o simplă mustrare sau se poate merge până la desfacerea contractului de muncă", este de părere inspectorul general şcolar al ISJ Vrancea, Stan Rogoz.

Între timp, profesoara Cazacu se prezintă în continuare la ore şi nu a cerut zile libere sau concediu în scopul de a evita întâlnirea cu colegii şi cu elevii.

Aceasta nu vrea să mai facă nici un fel de declaraţii, precizând că şi-a angajat avocat şi va cere expertiză pentru fotografiile incriminatorii.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite