Procurorii pănceni s-au mutat în casă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Codruţa Kovesi a tăiat panglica inaugurală
Laura Codruţa Kovesi a tăiat panglica inaugurală

Reabilitarea sediului Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu a costat un milion de lei. La inaugurare a fost prezentă şi Laura Codruţa Kovesi, Procurorul General al României.

Clădirea, complet renovată, a fost recepţionată la începutul acestei luni. Valoarea lucrărilor se ridică la peste 1.000.0000 lei şi a fost suportată din fondurile alocate de Ministerul Public.

„Este o zi deosebită pentru Ministerul Public. În ultimii cinci ani, împreună cu echipa managerială, am reabilitat peste 80% din sedii şi am construit şi altele noi. Din acest moment, vă cresc obligaţiile. Vreau să cred că 100% din soluţii vor fi rapide, legale şi foarte bine motivate", le-a spus Laura Codruţa Kovesi procurorilor pănceni.

La rândul său, primul procuror al Parchetului Vrancea, Ioan Lefter, şi-a exprimat speranţa că Ministerul Public va aloca bani şi pentru construirea unui nou sediu la Parchetul Judeţean.

„Sperăm să facem o astfel de inaugurare şi la sediul parchetului de la Focşani, poate peste doi ani. Săptămâna viitoare demarează procedura de licitaţie pentru construirea noului sediu", a spus la Panciu primul procuror al Parchetului Vrancea, Ioan Lefter.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite