Procurorii DNA au revenit astăzi la Suraia să verifice ilegalităţile de la Referendum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Grosu, primarul comunei Suraia
Vasile Grosu, primarul comunei Suraia

În fruntea echipei de anchetatori se află chiar procurorul şef al DNA Galaţi, fiind verificaţi oamenii despre care există suspiciuni că au votat multiplu la Referendumul din data de 29 iulie.

Potrivit primarului comunei Suraia, Vasile Grosu, de această dată procurorii nu au venit să vorbească cu autorităţile locale, ci au mers direct la oameni acasă.

„M-au sunat două persoane să-mi spună că au venit procurorii la ele acasă. Nu sunt aceleaşi persoane care au mai fost vizitate, ci altele. Când o să ajungă la o concluzie probabil că o să ne anunţe şi pe noi", ne-a declarat Vasile Grosu, edilul din Suraia.

Şi săptămâna trecută procurorii au făcut verificări la Suraia, oamenii fiind chestionaţi cu privire la desfăşurarea referendumului, după ce au fost depuse sesizări în acest sens.

Potrivit datelor de la Referendum, prezenţa la vot a fost de 64%.

Ceea ce ridică suspiciuni este faptul că foarte multe persoane au votat pe listele suplimentare, respectiv 700 de persoane, iar alte 350 au solicitat urna mobilă, în condiţiile în care cu doar o lună înainte, la alegerile locale, urna mobilă a fost solicitată pentru 78 de persoane.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite