Prinşi în timp ce încercau să introducă trei telefoane mobile în Penitenciarul Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telefoanele aerau ascunse în buzunarul unei genţi
Telefoanele aerau ascunse în buzunarul unei genţi

Două persoane, venite în vizită la un deţinut din cadrul Penitenciarului Focşani, au intrat în vizorul organelor de control, după ce au „uitat" să precizeze că în unul din buzunarele interioare ale unei genţi de mână se aflau trei telefoane mobile.

Intenţia lor de a introduce obiecte interzise în Penitenciar a fost făcută cunoscută şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, iar pentru o perioadă de şase luni, cele două persoane nu vor mai avea dreptul la vizite.

În primele opt luni ale anului 2011, cu ocazia controalelor specifice efectuate la intrarea în Penitenciarul Focşani, asupra vizitatorilor au fost descoperite zece telefoane mobile.

Conform art. 74^2, din Legea nr. 275 / 2006 privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, introducerea în mod ilicit în penitenciar a bunurilor şi obiectelor interzise a se afla în posesia persoanelor private de libertate, în scopul utilizării de către acestea, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la doi ani sau cu amendă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite