Primul primar al Focşaniului după 1989, Gheorghe Băeşu, critică actuala administraţie a oraşului pentru lucrările de proastă calitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Băeşu le-a spus consilierilor locali să fie atenţi cum alocă fondurile publice
Gheorghe Băeşu le-a spus consilierilor locali să fie atenţi cum alocă fondurile publice

Critica a fost adusă chiar în plenul şedinţei consiliului local, Gheorghe Băeşu fiind nemulţumit de calitatea îndoielnică a materialelor folosite la Piaţa Unirii şi la reabilitarea trotuarelor.

Mai exact, fostul primar Băeşu s-a referit la pavele montate pe trotuare, care în opinia sa de specialist au o compoziţie slabă, inferioară celor produse în fabrica de la Doaga.

Aceeaşi problemă a ridicat-o şi pentru pavimentul de granit din Piaţa Unirii.

"O să vedeţi la primul îngheţ ce o să se întâmple. Ar trebui ca municipalitatea să ceară garanţie de cel puţin zece ani pentru aceste lucrări", a punctat Gheorghe Băeşu.

În replică, şefa serviciului de Investiţii din Primăria Focşani, Cristina Costin a precizat că municipalitatea nu poate impune constructorului cu ce furnizor să lucreze.

"S-au pus pavele de la Doaga, dar au crescut costurile şi constructorul nu-şi mai permite actualele preţuri. Oricum, lucrările au garanţie doi ani", a precizat Cristina Costin, spre dezamăgirea fostului primar, care crede că după perioada de garanţie se vor înlocui actualele pavele cu altele noi.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite