Primarul de la Răcoasa a rămas de căruţă după ce a jucat la două capete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta va candida totuşi pentru o funcţie de consilier local din partea Alianţei pentru Vrancea, dar este nevoit să muncească să adune voturi pentru a intra în consiliul local.

Gigel Dragomir, primarul în funcţie al comunei Răcoasa, plăteşte tribut traseismului şi lăcomiei.

Ales primar în 2008 din partea PSD, după ce anterior deţinuse un mandat din partea PNL, acesta a anunţat pe data de 8 aprilie că va candida la alegerile locale sprijinit de PDL, din partea Alianţei pentru Vrancea.

Gigel Dragomir a şi participat la constituirea alianţei electorale şi a primit din partea Guvernului şi 450.000 de lei pentru investiţiile din comună. Din această cauză, preşedintele PSD Marian Oprişan l-a gratulat cu termenul de „derbedeu".

După căderea Guvernului, acesta s-a sucit şi a râvnit din nou la PSD, al cărui preşedinte i-a promis până în ultima clipă că-l susţine pentru un nou mandat. Numai că în ultima zi de depunere a candidaturilor, USL l-a desemnat candidat la postul de primar pe Sebastian Vladimir Păun.

Rămas cu buza umflată, Gigel a sperat că mai are o portiţă deschisă la Alianţa pentru Vrancea, dar şi aici i s-a spus că locul pe care îl râvneşte este ocupat.

Cum timpul pentru strângerea de semnături pentru a candida independent aproape că expirase, Gigel Dragomir a trebuit să se mulţumească cu o candidatură pentru poziţia a doua de consilier local, din partea Alianţei pentru Vrancea, pentru care este nevoit să muncească mult să aducă voturi.

Acesta nu ne-a răspuns la telefon pentru a-şi preciza poziţia faţă de situaţia în care a ajuns.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite