Primarul comunei Tulnici, Vasile Aguridă a decedat în această dimineaţă după ce a căzut cu maşina în gol în râul Putna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit poliţiştilor, acesta avea o lovitură la cap însă ieşirea de pe carosabil este pusă în principiu pe seama oboselii şi a problemelor medicale. Incidentul a avut loc astăzi - dimineaţă în jurul orei 7.00.

„Probabil din cauza oboselii sau a problemelor medicale a pierdut controlul volanului. Cercetăm cazul în continuare", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, inspector principal Bogdan Toader.

Jale la primărie

Rudele, localnicii şi subalternii de la Primăria Tulnici se pregătesc de înmormântare. „Ştim că avea probleme de sănătate dar nu ne aşteptam să moară chiar aşa. A avut acea intervenţie by- pass în 2008 şi era mult mai optimist. Probabil acum a făcut un alt preinfarct şi s-a răsturnat. Probabil i-a venit sângele în cap şi nu a mai rezistat. A fost şi un pic lovit la cap", ne-a spus cu lacrimi în ochi secretara primăriei, Violeta Stanciu.

„Din păcate ne pregătim de înmormântare. Nu ne aşteptam. A fost un accident de circulaţie. A sărit cu maşina în râpă vreo 15 - 20 de metri. Nu ştim exact din ce cauză a murit", ne-a spus şi viceprimarul comunei, Ion Buture.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite