Primarul Decebal Bacinschi, prins cu minciuna în privinţa apei calde VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca şi Valter Popescu, primarul municipiului susţine că apa caldă s-a oprit din cauza lucrărilor de refacere a instalaţiilor, în condiţiile în care furnizorul de gaze a spus clar că a închis conducta ENET din cauza datoriilor.

Primarul Decebal Bacinschi are aceeaşi abordare cu Valter Popescu în privinţa situaţiei apei calde în Focşani.

Edilul şef a spus astăzi că apa caldă a fost oprită din cauza reviziilor, la solicitarea antreprenorului care se ocupă de modernizarea SC ENET.

„S-a oprit acum apa caldă datorită lucrărilor de refacere a instalaţiilor pentru a putea continua lucrările de modernizare. Nu aţi citit comunicatul de presă al ENET?", a spus Decebal Bacinschi.

Focşănenii, minţiţi de şefii ENET şi condamnaţi la duşuri reci

Afirmaţia sa este contrazisă de furnizorul de gaze naturale Gaz de Suez Energy România, care ne-a precizat că societatea ENET a fost tăiată de la gaze din cauza datoriilor.

„GDF SUEZ Energy România sistează începând de astăzi, 25 iunie, furnizarea gazelor naturale către S.C. ENET Focşani. Măsura vine ca urmare a creşterii semnificative a sumelor restante, aferente lunilor martie şi aprilie 2012, datorate de societatea amintită către GDF SUEZ Energy România S.A. În momentul de faţă S.C. ENET SA înregistrează o creanţă scadentă de aproximativ 6,5 milioane lei", se arată în răspunsul primit de la GDF Suez.

Prin urmare, atât primarul Bacinschi, cât şi Valter Popescu, directorul ENET mint cu neruşinare populaţia Focşaniului, cel puţin pe acei câteva mii de clienţi ai ENET care nu au nici un leu restanţă la plata facturilor şi care au fost privaţi de serviciul de apă caldă în plină caniculă.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite