Primarul Bacinschi îşi cere scuze populaţiei pentru traficul îngreunat de zăpadă din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un comunicat adresat cetăţenilor oraşului, acesta spune că priorităţile sale în această perioadă au fost asigurarea serviciilor esenţiale către populaţie, respectiv căldură, apă, transport, şcoli.

„Doresc să îmi prezint scuzele mele tuturor celor care au resimţit, în ultimile zile, urmările traficului îngreunat de zăpada şi gheaţa de pe căile de acces", îşi începe epistola primarul Decebal Bacinschi, lăudând însă servicile din subordine pentru modul cum au acţionat în această perioadă.

Echipele specializate ale Direcţiei de Dezvoltare Servicii Publice dar şi cele de la unităţile militare sau forţa specială de la Penitenciar au acţionat în mod responsabil şi conştiincios şi le mulţumesc tuturor pentru efortul depus. Toate utilajele şi echipamentele disponibile au fost utilizate până la limită sau chiar dincolo de ea, dovadă fiind şi defecţiunile apărute. Eforturile noastre s-au lovit de neajunsurile provocate de temperaturile extrem de scăzute, temperaturi care au împiedicat activitatea sau au încetinit ritmul de lucru normal. Din acest motiv nu am reuşit să curăţăm complet străzile şi trotuarele. Sigur, oraşul nu este blocat, traficul însă se desfăşoară cu dificultate, cu porţiuni de gheaţă care pot crea probleme. Vă asigur că facem şi în continuare toate eforturile posibile pentru normalizarea situaţiei", mai scris Decebal Bacinschi în comunicat.

Acesta le recomandă conducătorilor auto, dat fiind condiţiile meteo anunţate, să-şi limiteze la minim deplasările cu autoturismele personale şi să evite blocarea căilor de acces, pentru a permite echipajelor specializate de deszăpezire să-şi desfăşoare activitatea cât mai eficient

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite