Primăria Focşani nu majorează dările pe 2011/Vezi aici ce taxe şi impozite vom avea de plătit anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Birul pe spectacole dar şi impozitele diferenţiate în funcţie de numărul de imobile deţinute vor scoate bani din buzunarele focşănenilor şi în cursul anului viitor.

Consilierii locali decid astăzi dacă dau vot favorabil proiectului de hotărâre ce priveşte taxele şi impozitele locale pe anul 2011.

Potrivit documentelor din mapa aleşilor locali, birurile care au fost majorate cu 20 % la începutul anului vor rămâne la acelaşi nivel anul viitor. Aşadar pentru un teren intravilan în zona A a municipiului veţi plăti anul viitor tot 2,40 lei, doi lei şi 20 de bani pentru zona B şi 2,10 lei pentru zona C. Valoarea impozitelor pe clădiri este similară. Mai mult vor avea de plătit cei care deţin două sau mai multe clădiri, potrivit noii legi date de Guvernul Boc.

Taxă pe distracţie

"Persoanele fizice care au în proprietate două sau mai multe clădiri datorează un impozit pe clădiri majorat: a) cu 65 % pentru prima cladire în afara celei de la adresa de domiciliu; b) cu 150 % pentru a doua clădire; c) cu 300 % pentru a treia clădire şi următoarele", se arată în proiectul de hotărâre.

Printre taxele stabilite pentru focşăneni mai figurează impozitul pe spectacole, adică 2 % din încasările la spectacolele de teatru şi 5 % pentru alte manifestări artistice.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite