Primăria Focşani dă 80.000 de lei pentru acoperişul blocului magistraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

2011 este cel de-al doilea an consecutiv când Primăria dă bani pentru acoperişul blocului în care locuiesc judecătorii din Focşani. Edilii au alocat şi anul trecut 100.000 de lei pentru reparaţii la acoperişul blocurilor L1 - L2, avariat de o furtună. De această dată, banii sunt destinaţi extinderii acoperişului.

Aleşii locali au din nou pe ordinea de zi un proiect de hotărâre care priveşte lucrări de îmbunătăţire a acoperişului celor două blocuri din cartierul Sud, L1 şi L2, în care îşi are locuinţele de serviciu o parte din magistraţii ce profesează la Tribunalul Vrancea şi la Judecătoria Focşani.

Anul trecut, în luna august, consilierii locali focşăneni au adoptat un proiect de hotărâre prin care alocau 100.000 de lei pentru lucrări de reparaţii la acoperişul cu pricina, avariat în urma unei furtuni. Zis şi făcut.

Banii au fost alocaţi!

De această dată este vorba de 80.000 de lei, bani ce vor fi puşi la bătaie pentru prelungirea acoperişului, întrucât magistraţii se plâng că le plouă în apartamente.
Mai exact, este vorba despre schimbarea soluţiei tehnice la acoperiş, după cum spune primarul municipiului, Decebal Bacinshi, inginer constructor de profesie.

„Trebuie să schimbăm soluţia tehnică pentru că acel jgheab care e acolo menit să preia apa în timpul ploilor nu are capacitatea necesară şi apa se prelinge, pătrunde în pereţi. Noi trebuie să facem ceva pentru că acele clădiri sunt ale noastre, ale Primăriei. Trebuie să eliminăm infiltraţiile acelea că sunt de ani de zile. Vom prelungi şarpanta în aşa fel încât apa să se scurgă jos", ne-a spus Bacinschi.

CJ împarte, Primăria repară

Magistraţii aşteaptă de mult timp să aibă acoperiş nou.

„Sunt infiltraţii în multe locuinţe, am înţeles de mult timp. Reparaţia este suportată de Primărie pentru că acele clădiri se află în administrarea Primăriei. Dacă ne luăm după proceduri, aşa e normal", ne-a declarat Iulian Matache, director în cadrul CJ Vrancea, care locuieşte împreună cu soţia sa, Daniela Matache, preşedintele Judecătoriei Focşani, într-unul din cele două blocuri.

Citeşte amănunte în săptămânalul local "ADS Focşani".

Ziarul se găseşte la chioşcurile de difuzare a presei din oraş la preţul de 0,90 de lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite