Primăria Focşani a eliberat peste 20 de autorizaţii comercianţilor de mărţişoare/ Vezi aici actele necesare pentru obţinerea avizului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu apropierea Dragobetelor şi a Mărţişorului, au şi apărut comercianţii dornici să-şi expună marfa pe tarabe.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, până în prezent au fost înregistrate 25 de solicitări din partea celor care vor să ocupe un spaţiu, fie în Pasajul Moldovei, fie în zona Complexului din Sud.

„Cererile primite până acum sunt pentru perioada 20 februarie - 1 martie. Deocamdată, nu avem solicitări pentru intervalul 7 - 8 martie", declară Dan Cazaciuc, purtător de cuvânt al Primăriei Focşani.

Cei care vor să obţină autorizaţie trebuie să scoată din buzunare zilnic 9 lei pe metrul pătrat, conform unei hotărâri a Consiliului Local, referitoare la taxele şi impozitele pe 2011. Comercianţii susţin că s-au pregătit luni la rând pentru această perioadă, considerată a fi profitabilă.

„În lunile de iarnă confecţionez coşuleţe şi mărţişoare din flori nemuritoare, care în fiecare an se vând foarte bine. Este o afacere de sezon care merge", spune Dorina Vasile.

Actele necesare pentru obţinerea avizului sunt: certificat de înregistrare, certificat constatator eliberat de către Registrul Comerţului, cerere tip, copie de pe buletinul de identitate.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite