Preşedintele Curţii Constituţionale din Republica Moldova mulţumeşte Spitalului de Urgenţă Focşani pentru modul în care a fost îngrijit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gestul demnitarului basarabean Dumitru Pulbere vine după accidentul teribil în care a fost implicat în ziua de 22 mai, aproape de Garoafa.

În scrisoarea trimisă conducerii Spitalului Judeţean, Dumitru Pulbere mulţumeşte pentru asistenţa medical deosebită de care au avut parte membrii delegaţiei Curţii Constituţionale a Republicii Moldova.

"Ţin să mulţumesc tuturor cadrelor medicale ale Spitalului de urgenţă pentru atitudinea respectuaoasă şi grija deosebită de care am beneficiat în acea situaţie dificilă", se arată în mesajul de mulţumire semnat de Dumitru Pulbere.

image

Reamintim că preşedintele Curţii Constituţionale din Republica Moldova, Dumitru Pulbere, a fost implicat pe 22 mai într-un grav acident de circulaţie produs pe Drumul European 85.

Dumitru Pulbere se afla împreună cu soţia sa, Alexandra, într-un Opel Insignia condus de şoferul său şi mergeau la Bucureşti, unde avea programată o întâlnire cu oficialii români.

Potrivit poliţiştilor vrânceni, evenimentul rutier a fost cauzat de şoferul unui autoturism Opel, cu numere de Bucureşti, care nu a acordat prioritate la ieşirea de pe un drum lateral, acroşând violent un VW Golf înmatriculat în Bulgaria, maşina la rândul ei fiind proiectată în limuzina în care se afla oficialul moldovean.

Citeşte aici despre accidentul în care a fost implicat oficialul moldovean

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite