Preşcolarii vrânceni, premiaţi în cadrul concursului de educaţie pentru sănătate „Învăţ, mă joc şi trăiesc sănătos”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au răspuns la întrebări legate de igienă şi protecţia mediului
Copiii au răspuns la întrebări legate de igienă şi protecţia mediului

Concursul a fost organizat de Asociaţia Educatoarelor din România, Filiala Vrancea, în cadrul a şapte grădiniţe din municipiul Focşani, una din Buzău, dar şi în unităţile din comunele Gugeşti Coteşti, Budeşti, Goleşti, Vidra şi Popeşti.

Aproximativ 300 de copii, îndrumaţi de educatoare, au răspuns la întrebări legate de igiena personală, igiena locuinţei, protecţia mediului, reguli de circulaţie, iar talentul artistic s-a oglindit în lucrările lor plastice pe aceeaşi temă. Cunoştinţele preşcolarilor au fost evaluate de un juriu format din reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea, ai Asociaţiei Educatoarelor şi Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Concursul „Învăţ, mă joc şi trăiesc sănătos" se încadrează în calendarul de acţiuni al proiectului de voluntariat "Viitorul lor depinde şi de noi" şi are un caracter umanitar. Ca urmare a acestui fapt, copiii de la Grădiniţa Nr. 1 Popeşti au primit în dar, sub formă de donaţie, aparatură audio care va fi utilă în desfăşurarea activităţilor didactice. Toţi ceilalţi participanţi au fost, de asemenea, premiaţi cu diplome.

Echipa de implementare a acestui proiect a fost formată din prof. Sandu Liliana, de la Grădiniţa Nr.17, alături de cadrele didactice Dîrdală Nicoleta, Despa Mirela şi Bătrânu Marcela.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite