Premiu special la Istanbul pentru un proiect al Consiliului Judeţean Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul priveşte integrarea rromilor în societate
Proiectul priveşte integrarea rromilor în societate

Adunarea Generală a Asociaţiei Regiunilor Europene (ARE) a premiat, la Istanbul, Consiliul Judeţean Vrancea pentru proiectul „Identitatea ta - o şansă pentru drepturi egale". Judeţul Vrancea a fost singura regiune membră ARE care a primit un premiu special în cadrul acestui eveniment.

Juriul a apreciat că implementarea proiectului „Identitatea ta - o şansă pentru drepturi egale" a determinat o creştere a integrării romilor din judeţul Vrancea.

De menţionat că în luna octombrie acelaşi proiect a câştigat şi competiţia "European Social Innovation", iniţiata de Reţeaua Euclid cu suportul Comisiei Europene.

În acest moment proiectul este folosit de Comisia Europeană ca exemplu de bună practică în dezbaterile privind inovarea socială în Uniunea Europeană.

La Adunarea Generală a Asociaţiei Regiunilor Europene care s-a desfăşurat la Istanbul în perioada 10-12 noiembrie 2010, judeţul Vrancea a fost singurul din România, din cele peste zece judeţe participante din ţara noastră, căruia i s-a oferit un stand de promovare în cadrul evenimentului.

Aici au fost expuse albume şi pliante de promovare ale judeţului şi obiecte tradiţionale din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite