Premiu după premiu pentru micuţa interpretă de muzică populară Iulia Vătafu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul lunii aprilie şi în prima săptamână a lunii mai, Iulia a participat la trei concursuri şi festivaluri de folclor de unde a venit cu premii şi trofee.

În perioada 26 - 28 aprilie 2012 , Iulia a participat la Festivalul National de Muzica pentru copii si tineret "Ecoul Pietrei Craiului - Tavi Balascau" din Zarnesti , unde a castigat trofeul si premiul I. La acest concurs au participat 50 de concurenti la grupa de varsta 11 - 14 ani.

La Vaslui, a participat la Concursul Interjudetean de Interpretare a Cantecului Popular Romanesc "Cantec drag din plai strabun şi din 60 de concurenti la grupa 12 - 15 ani Iulia a luat trofeul si premiul I.

Tot premiul I a primit si la Concursul interjudetean de cantece si dansuri populare "Drag mi-e cantecul si jocul" - editia a II-a de la Cosmesti - Galati ,unde au concurat 50 de copii cu varste intre 12 si 15 ani.

"Ne-a reprezentat cu cinste judetul si scoala, ne mandrim cu ea pentru ca este un copil deosebit ,cu rezultate foarte bune la invatatura, este ascultatoare si respectuoasa. Munca ei, a parintilor si a profesorului care o pregateste a fost rasplatita pe deplin. Dorim ca visul ei de a fi acompaniata de formatia condusa de maestrul Nicolae Botgros de la Chisinau sa devina realitate. Merita!", a declarat D. Stancu, de la Şcoala din Ciorăşti.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite