Pregătire gratuită pentru examenul de bacalaureat/ Centrul de Limbi Străine din Focşani înfiinţează un Club de Socio-umane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de Limbi Străine lansează, începând cu data de 22 februarie, Clubul de Socio-umane, un proiect educativ care vizează îndrumarea didactică a elevilor pentru examenul de bacalaureat la disciplinele filosofie şi sociologie.

Clubul, iniţiat şi coordonat de profesorul Adrian Ţiglea, reprezintă un modul de formare intelectuală de specialitate şi de socializare a tinerilor umanişti care doresc să urmeze o facultate din aria ştiinţelor sociale.

„Având experienţa la catedră, îmi propun să îi familiarizez pe liceeni cu disciplinele filosofie şi sociologie ca o formă de ajutor didactic în vederea pregătirii examenelor la aceste materii", declară profesorul Adrian Ţiglea.

Clubul este gratuit şi se va desfăşura săptămânal la Centrul de Limbi Străine din strada Mr. Gh. Sava, nr.4, marţi între orele 14.30 - 16.00 la disciplina filosofie şi miercuri, între orele 13.00 - 14.00 la disciplina sociologie.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite