Prefectura a semnat contractul pentru tipărirea buletinelor de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma câștigătoare SC Tipo Press SRL Buzău va tipări 704.316 buletine de vot iar prețul plătit pentru o filă format A4 imprimată față - verso este de 0.0316 lei fără TVA.

Astăzi, la sediul Instituției Prefectului Vrancea, a fost semnat contractul de achizitie publică - servicii de imprimare a buletinelor de vot care vor fi folosite la alegerile din 9 decembrie 2012.

Firma caștigătoare care se va ocupa de tipărirea acestora a fost desemnată în urma derulării procedurii de negociere cu publicarea prealabilă a unui anunt de participare și este SC Tipo Press SRL Buzău.

„Firma căștigătoare va tipări 704.316 buletine de vot necesare celor 320.144 alegatori înscrişi pe listele electorale permanente, iar prețul plătit pentru o filă format A4 imprimată față - verso este de 0.0316 lei fără TVA. Prețul include manopera, hârtia și transportul buletinelor de vot.

Alegătorii din Vrancea vor vota la alegerile din 9 decembrie 2012 în 357 secţii de votare şi vor avea la dispoziţie peste 1.500 de ştampile pe care va fi înscrisă mențiunea "Votat", se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite