Prefectura Vrancea, condusă de la Consiliul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Dan, dela Consiliul Judeţean, a repretentat astăzi Prefectura
Raluca Dan, dela Consiliul Judeţean, a repretentat astăzi Prefectura

Şedinţa de constituire a Consiliului Local Focşani a fost deschisă de secretarul judeţului şi nu de un reprezentant al Instituţiei Prefectului, aşa cum spunea legea, prefectul motivând că a mandatat-o pe Raluca Dan pentru că nu are personal suficient.

Potrivit legii, la şedinţele de constituire ale consiliilor locale trebuie să participe prefectul sau reprezentanţi ai acestuia.

În Vrancea însă regulile par a fi altele.

Aşa s-a întâmplat astăzi la şedinţa de constituire a Consiliului Local Focşani, unde Instituţia Prefectului a fost reprezentată de...secretarul Consiliului Judeţean, Raluca Dan.

„Nu avem personal suficient şi am făcut adresă la Consiliul Judeţean Vrancea să repartizeze un reprezentant pentru această acţiune. Doamna Raluca Dan a avut mandat din partea noastră. Nu puteam să trimitem pe cineva de la compartimentul IT să ne reprezinte la şedinţa de consiliu local", ne-a declarat prefectul Octavian Vieru, care conduce o instituţie cu 50 de angajaţi.

Întâmplarea de astăzi spune multe despre gradul de subordonare a Instituţiei Prefectului faţă de instituţia Consiliului Judeţean.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite