Prefectul şi subprefectul judeţului Vrancea, înscăunaţi de ministrul Berca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceremonia de instalare a avut loc astăzi
Ceremonia de instalare a avut loc astăzi

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca şi ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Răzvan Mustea, au participat la Focşani, la ceremonia de învestire a lui Dragoş Mircea şi Elizei Botezatu.

Noii reprezentanţi ai Guvernului în teritoriu, prefectul Dragoş Mircea şi subprefectul Eliza Botezatu şi-au intrat astăzi în pâine, după ce au depus jurământul în faţa ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca.

La ceremonie a fost prezent şi ministrul Comunicaţiilor, Răzvan Mustea, dar şi secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Petre Tobă.

Este oficial: Mircea Dragoş a fost numit prefect, Eliza Botezatu, subprefect

„Administraţia are rolul de a veni cu servicii de calitate pentru cetăţeni şi dincolo de lupta politică este nevoie de normalitate în abordarea problematicii judeţului Vrancea. Vreau ca în Vrancea să fie un exemplu de cum trebuie să fie lupta electorală. Iluzii nu-mi fac, dar ca ministru voi veghea ca aici lupta electorală să fie corectă", s-a adresat ministrul Gabriel Berca celor doi demnitari proaspăt numiţi în funcţie.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite