Prefectul şi subprefectul de Vrancea au fost instalaţi în funcţii la Consiliul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Octavian Vieru şi Cristi Misăilă au fost învestiţi în noile demnităţi „temporare" de ministrul delegat pentru Administraţiei, Victor Paul Dobre.

Pentru a treia oară în acest an, Instituţia Prefectului are o conducere nouă în Vrancea, după ce Octavian Vieru şi Cristi Misăilă au primit „botezul" ca prefect şi subprefect în sediul Consiliului Judeţean Vrancea.

Deşi iniţial presa fusese anunţată că ceremonia de instalare a celor doi va avea loc la Instituţia Prefectului, ulterior, probabil din dorinţa de a-i arăta noului prefect cine va conduce cu adevărat instituţia în fruntea căruia a fost pus, evenimentul a fost mutat în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean.

De altfel, noul prefect, Octavian Vieru a spus în cuvântul său că va colabora intens cu preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, care a lipsit ieri de la ceremonie.

„Declar deschis că voi avea o perfectă colaborare cu Consiliul Judeţean. Am remarcat un zid destul de neplăcut între cele două instituţii, iar de luni acel zid îl vom transforma într-un pod de legătură care să ducă la soluţionarea problemelor cetăţenilor judeţului Vrancea", a spus prefectul Octavian Vieru.

La rândul său, subprefectul Cristi Misăilă a precizat că va lăsa faptele să vorbească pentru el.

„Promit din suflet că voi respecta legile ţării şi constituţia României şi nu voi precupeţi nici un efort pentru a lupta împotriva celor care nu respectă aceste lucruri", a declarat noul subprefect.

Octavian Vieru vine în Prefectura Vrancea din calitatea de fost director al Agenţiei de Plăţi Intervenţii în Agricultură, funcţie pe care o deţine de la înfiinţarea instituţiei în judeţ.

El a fost sprijinit pentru noua demnitate de Partidul Naţional Liberal, al cărui membru a fost până în urmă cu câteva zile.

Subprefectul Cristi Misăilă a fost până ieri consilier la cabinetul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, în trecut, în guvernarea PSD-PDL deţinând şi funcţia de director adjunct al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, sprijinit de PSD.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite