Prefectul Hornea merge în controale neanunțate după funcţionari nepoliticoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Directorii de la finanțe l-au însoțit pe prefect prin instituție
Directorii de la finanțe l-au însoțit pe prefect prin instituție

Acesta, însoţit de reprezentanţii presei, a mers dimineaţă în controale neanunţate la două instituţii publice unde se lucrează cu publicul, pentru a afla de la oameni dacă funcţionarii au un comportament adecvat.

Vizate au fost Casa de Pensii Vrancea şi Direcţia Generală a Finanţelor Publice, instituţii care s-au mai aflat în vizorul Instituţiei Prefectului şi în urmă cu câteva zile.

„Am găsit o activitate normală, fără mari probleme. Aceste ghişee cu publicul nu mai nasc problemele de altădată. La Casa de Pensii mai există un ghişeu cu publicul cu mică deschidere şi nu se conformează memorandumului stabilit prin hotărâre de guvern. Au de luat nişte măsuri pe termen mediu şi dacă nu rezolvă aceste probleme probabil o să fie şi ceva sancţiuni", a declarat prefectul Sorin Hornea.

Acesta a fost plăcut surprins de faptul că la Direcţia de Finanţe au dispărut aproape complet cozile la ghişee, prin faptul că aproape toate declaraâiile pe care trebuie să le depună agenții economici și contribuabilii persoane fizice se transmit acum online.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite