Portret/ Ana-Maria Pavel iniţiază preşcolarii în tainele dansului modern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana - Maria Pavel
Ana - Maria Pavel

A obţinut trofee la zeci de concursuri naţionale şi internaţionale, iar în urmă cu an a devenit instructor de dans.

Ana - Maria Pavel a pătruns în lumea dansului la vârsta de numai doi ani şi jumătate, atunci când părinţii au înscris-o la Palatul Copiilor din Odobeşti. Talentată şi cu un dezvoltat spirit creativ, Ana s-a dedicat în totalitate dansurilor moderne, iar sfaturile profesoarei Violeta Necula au ajutat-o să obţină performanţe dintre cele mai bune.

„Doamna profesoară Necula mi-a îndrumat paşii în dans încă de pe vremea când eram de-o şchioapă, iar acum mă pregătesc tot alături de dânsa la Palatul Copiilor din Focşani. Pot spune că este ca o a doua mamă pentru mine. M-a învăţat toate genurile de dans modern, de la hip - hop, R&B şi latino, până la cele folclorice, orientale sau ţigăneşti", mărturiseşte tânăra dansatoare.

De-a lungul anilor, Ana-Maria Pavel a participat la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale de dans, iar palmaresul său este unul de-a dreptul impresionant. Trofee a obţinut la Festivalul Internaţional de Gimnastică şi Dans „Prietenia" din Vaslui, secţiunea folclor stilizat, la Festivalul „Fantezii de Vară" din Bârlad sau la concursul „Fantezie Coregrafică" din Olteniţa, diplomele de excelenţă şi premiile fiind de ordinul zecilor.

Instructor la prichindei

În urmă cu un an, Ana - Maria a luat decizia de a-şi dedica o parte din timpul său şi micuţilor dornici să înveţe dansuri moderne.
„Tocmai datorită faptului că dansul este o activitate căreia mă dedic trup şi suflet, am fost extrem de încântată în momentul în care am început să-i pregătesc pe copiii de la Grădiniţa din Odobeşti şi pe cei de la Grădiniţa Nr. 3 din Focşani. Le place foarte mult să danseze şi de fiecare dată când mă văd se bucură", mai spune Ana.

Întrebări şi răspunsuri

Ce proiecte de viitor ai?

După ce voi termina Liceul cu Program Sportiv, vreau să urmez Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, apoi îmi doresc să mă specializez pe coregrafie. De asemenea, vreau să mă ocup în continuare de copiii de la grădiniţe, iar dacă timpul îmi va permite poate o să mai iau câteva grupe.

Ti-ar plăcea să fii coregraf în cadrul unei emisiuni precum „Dansez pentru tine"?

Ar fi o adevărată provocare şi sper să am această şansă. Chiar şi acum, dacă aş şti că cineva are mare nevoie de ajutor, aş fi dispusă să particip la emisiune în calitate de concurent şi să-i reprezint cazul.

Profil

Născută. 11 februarie 1994, Moldova Nouă, Caraş-Severin
Studii. Liceul cu Program Sportiv Focşani
Ocupaţie. Elevă, clasa a XI-a
Familie. O soră

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite