Portret/ Alessandra Sava cântă, dansează şi joacă handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alessandra Sava
Alessandra Sava

A obţinut trofee la festivaluri de muzică uşoară, face dansuri moderne la Palatul Copiilor, iar de un an bate mingea pe semicerc.

Deşi are numai zece ani, Alessandra Sava este implicată în numeroase activităţi, pe care le practică cu pasiune şi devotament încă de pe vremea când era de-o şchioapă.
A început să cânte la vârsta de cinci ani, sub îndrumarea profesorului Costel Manea de la Palatul Copiilor, iar premiile au început să curgă după numai câteva luni de pregătire.

Melodiile compuse de Cristian Alivej au făcut furori la festivalurile „Steluţe de Mai" şi „Vis de Copil" din Focşani, unde s-a clasat pe primul loc, iar la „Flori de Gheaţă" din Bucureşti şi „Cununa Petrolului" din Moreni a luat premii de excelenţă. „Pe scenă mă simt cel mai bine. Îmi place foarte mult să cânt, iar datorită domunului profesor Manea am reuşit să obţin rezultate deosebite", mărturiseşte tânăra.

Pasionată de dans

În paralel cu muzica uşoară, Alessandra Sava practică şi dansuri moderne, sub îndrumarea profesoarei Diana Tănase, de la Palatul Copiilor din Focşani. Talentul şi orele de pregătire intensă au ajutat-o să obţină premiul întâi la Festivalul Internaţional de Dans „Ritm", la „Prietenia" din Vaslui, la „Meridianul Dansului" din Oneşti şi trofeul la „Fantezii de Vară" din Bârlad.

Cu o prezenţă scenică agreabilă, Alessandra a reuşit să cucerească şi concursurile de frumuseţe, participarea la finala MiniMiss din Bucureşti aducându-i un premiu pentru prestaţie artistică deosebită, patru ani la rând fiind desemnată „Miss Crăciuniţa".

De asemenea, a trecut de o preselecţie destul de riguroasă, în urma căreia a primit un rol în filmul „Îngeraşii", difuzat pe Acasă TV.
Adeptă a sportului, Alessandra a început anul trecut să practice handbalul în cadrul Liceului cu Program Sportiv.

Întrebări şi răspunsuri

Ce proiecte de viitor ai?


În primul rând, îmi doresc să particip la cât mai multe concursuri de muzică uşoară şi de dans, la care să obţin rezultate cât mai bune. De asemenea, mi-ar plăcea foarte mult ca pe viitor să urmez cursuri de actorie şi chiar vreau să devin o actriţă de renume.

Cum reuşeşti să-ţi împarţi timpul între toate activităţile în care eşti implicată?

Toate aceste activităţi le practic pe toate cu multă plăcere şi chiar dacă în fiecare după-amiază am câte ceva de făcut, nu mă simt obosită, ba chiar sunt plină de energie. Zilnic, după ce îmi fac temele, mă dedic pasiunilor mele.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite