Pompierii vrânceni stau acum în siguranţă în sediul reabilitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valoarea totală a investiţiei a fost de 729.108,31 lei, jumătate din bani provenind de la Banca Mondială, cu cofinaţare de la Ministerul Dezvoltării Regionale, cealaltă jumătate din sursele proprii ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny" Vrancea.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea a recepţionat lucrările efetuate la Corpul A al Sediului Grupului de Pompieri Militari din Municipiul Focşani, cel de-al 15-lea obiectiv de investiţie finalizat din cadrul "Proiectului de diminuare a riscurilor în cazul producerii calamităţilor naturale şi pregătirea pentru situaţii de urgenţă", implementat cu finanţare dintr-un împrumut de la Banca Mondială şi cofinanţarea Guvernului României.

"Clădirea era veche, s-au efectuat expertisze şi s-a constaat că este nevoie de consolidare, pentru că prezenta un grad seismic mare. Lucrările au durat un an şi acum putem să spunem că locuim şi noi în siguranţă", ne-a declarat lt.col Flavius Chiscop, Inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny".

Lucrările realizate au avut ca obiectiv consolidarea structurii de rezistenţă a clădirii unităţii şi limitarea degradărilor la acţiunea cutremurelor.

Valoarea totală a investiţiei a fost de 729.108,31 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite