Pompierii vrânceni au intervenit la Orbeni să stingă un incendiu izbucnit într-un autocar care transporta suporteri ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autocarul a ars în întregime, fără să fie rănită vreo persoană. Suporterii de deplasau către Piatra Neamţ, unde în această seară va avea loc Supercupa României la fotbal, dintre Oţelul Galaţi şi Steaua Bucureşti.

În urmă cu câteva minute, un autocar care transporta peste 50 de suporteri ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi a luat foc în localitatea Orbeni, la 35 de kilometri de Bacău.

În momentul izbucnirii incendiului, autocarul era oprit pentru un scurt popas iar suporterii au reuşit să se salveze la timp.

În ajutor au fost chemaţi pompierii de la Adjud, oraşul aflat cel mai aproape de locul evenimentului.

"Am intervenit cu două autospeciale şi opt subofiţeri, însă autocarul a ars complet. Nu sunt persoane rănite", a precizat plutonierul major Florin Olaru, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

Se pare că un scurtcircuit la instalaţia electrică a maşinii ar sta la baza izbucnirii focului.

Toţi  suporterii care se aflau în autocarul care a luat foc au fost îmbarcaţi în alte mijloace de transport şi şi-au continuat deplasarea către Piatra Neamţ, acolo în această seară va avea loc Supercupa României la fotbal, dintre Oţelul Galaţi şi Steaua Bucureşti.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite