Poliţiştii i-au învăţat pe şoferi cum să se ferească de furturile de şi din maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania a vizat posesorii de vehicule care pot deveni victime ale hoţilor de şi din autoturisme. În câteva ore, oamenii legii au împărţit peste 2000 de pliante

Timp de două ore, poliţiştii vrânceni de proximitate şi elevi de la Şcoala de Poliţie Câmpina, însoţiţi de un ofiţer din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au derulat în municipiu o acţiune de informare a cetăţenilor în cadrul Campaniei Naţionale de prevenire şi combatere a furturilor de/din auto „Alianţa pentru siguranţă".

"Cu această ocazie au fost distribuite 2000 pliante informative ce conţin sfaturi şi recomandări cu privire a protejarea autoturismelor de hoţi şi au fost informaţi direct cetăţenii prin discuţii purtate cu aceştia, asupra importanţei luării unor măsuri de protejare a autovehiculelor şi reducerii riscurilor ca acestea să fie furate sau vandalizate", a declarat subcomisarul Zorel Burlan, din cadrul Poliţiei de Proximitate Focşani.

"Este un mod interesant de a ne face atenţi modul în care lăsăm maşinile şi diferite bunuri în autoturisme. Nu am asigurare CASCO la maşină dar de azi mă gândesc serios să îmi fac o astfel de poliţă", a declarat Irina Mihai, una din şoferiţele care a primit azi pliante în cadrul campaniei.

Acţiunea s-a derulat în mai multe parcări din municipiu unde au avut loc frecvent spargeri de autoturisme şi în zona principalelor magazine din Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite