Poliţiştii din Vrancea se pregătesc de ziua lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de mine şi până pe 25 martie, când este Ziua poliţiei Române, IPJ Vrancea va organiza o serie de acţiuni pentru marcarea acestui eveniment

Astfel, mâine, începând cu ora 14.00, pe terenurile de fotbal Dagemar se vor juca finalele "Cupei Poliţiei" la minifotbal, iar miercuri, la ora 11.30, la Poligonul CSM Focşani va avea loc tradiţionalul concurs de tir, la care sunt aşteptaţi şi reprezentanţii presei.

Sărbătoarea Zilei Poliţiei Române va fi marcată şi joi, 24 martie,între orele 10.00 şi 13.30, când focşănenii sunt invitaţi la un eveniment dedicat exclusiv lor, organizat în aer liber, în curtea sediului renovat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea.

Vor fi prezentate activităţile pe care le desfăşoară, zi de zi, poliţiştii, dar şi dotările de care aceştia dispun în executarea misiunilor, pe ateliere de lucru.

Tototdată, vor fi organizate vizite în sediul inspectoratului, ocazie cu care vor fi prezentate publicului reperele cele mai importante din instituţie, respectiv dispeceratul, laboratorul de criminalistică, laboratorul poligraf, biblioteca instituţiei, sălile de conferinţe, sala de pregătire fizică a luptătorilor din cadrul Serviciului Poliţiei de Intervenţie Rapidă.

Tot pe data de 24 martie, începand cu orele 14.00, se va desfăşura la terenurile de fotbal Dagemar un meci de minifotbal între Fostele Glorii ale IPJ Vrancea şi Echipa de Old-Boys a IPJ Vrancea, iar de la orele 15.00 se va desfăşura meciul IPJ Vrancea - Presă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite