Poliţist la un pas de a fi omorât după ce a fost lovit cu sticla în cap la Moviliţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sticla s-a spart de capul poliţistului
Sticla s-a spart de capul poliţistului

Omul legii se afla într-un local din comună, fiind în timpul său liber şi a încercat să aplaneze un conflict. El a fost transportat la spital şi se află acum în afara pericolului. Agresorul va fi cercetat pentru tentativă de omor.

Poliţiştii din Panciu au intervenit astăzi pentru a investiga un conflict apărut la un local de pe raza comunei Moviliţa.

Oamenii legii au fost anunţaţi de către un tânăr din Panciu că a fost lovit cu un scaun în cap de un grup de patru indivizi, unul din Panciu şi trei din Păuneşti, care băuţi fiind au devenit la un moment dat foarte violenţi.

„În timpul altercaţiei, până la sosirea poliţiştilor, agentul de politie C. Dragos, care se afla civil în local, în afara orelor de program, a intervenit pentru aplanarea conflictului. După intervenţia verbală, poliţistul a ieşit din local cu intenţia de a pleca spre domiciliu, moment în care a fost ajuns din urmă de Ionuţ Berbece, din comuna Păuneşti, care l-a lovit În cap, din spate, cu o sticlă de bere, provocându-i leziuni în zona cervicală stângă. În momentul lovirii, sticla s-a spart şi a creat o plagă tăiată", a precizat insp pr. Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

Acesta ne-a mai spus că poliţistul, agent la secţia rurală Panciu, care are în responsabilitate şi zona Moviliţa, se află acum în afara oricărui pericol, iar agresorul va fi cel mai probabil acuzat de tentativă de omor, având în vedere că sticla tăiată l-a rănit pe poliţist în zona jugularei.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite