Poliţist din Coteşti, agresat de pasagerii unui autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre agresori i-a rupt cămaşa poliţistului
Unul dintre agresori i-a rupt cămaşa poliţistului

Incidentul a avut loc aseară. În timp ce efectua un control la intrarea în satul Dumbrava, comuna Poiana Cristei, un agent din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Coteşti a fost agresat fizic şi verbal de pasagerii unui autoturism marca Opel.

Scandalul a pornit în momentul în care poliţistul i-a cerut conducătoarei auto, o femeie din comuna Poiana Cristei, să prezinte actul de identitate şi documentele maşinii.

Iritat peste măsură, bărbatul din dreapta a luat actele, după care a coborât şi a început să aibă un comportament verbal agresiv. Ba mai mult, în momentul în care poliţistul s-a retras în autospeciala de serviciu pentru a verifica identitatea ocupanţilor autovehiculului, agresorul a băgat mâna pe geam cu intenţia de a smulge documentele, distrugând totodată maneta de la blocul de lumini.

În acel moment a coborât şi cel de-al doilea bărbat care a avut un comportament verbal la fel de agresiv la adresa agentului.

La faţa locului s-a mai deplasat o patrulă, care a încercat să aplaneze conflictul, însă unul din cei doi agresori l-a lovit pe poliţist în zona pieptului, rupându-i cămaşa.

Imediat s-a procedat la imobilizarea bărbaţilor, în vârstă de 65, respectiv 59 de ani, care au fost conduşi secţia de poliţie pentru identificare.

"Cercetările în cauză au fost preluate de către procurori din cadrul Parchetului de lîngă Judecătoria Focşani, iar faţă de cei doi agresori s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe 24 ore.În cursul zilei de astăzi, aceştia vor fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Ultraj", precizează inspectorul principal Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite