UPDATE: Poliţia vrânceană îndoliată / Subinspectorul Adina Vizitiu a murit în urma unui stop cardio – respirator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adina Vizitiu
Adina Vizitiu

Poliţista tocmai născuse în urmă cu zece zile o fetiţă. În weekwend tânăra în vârstă de 25 de ani a resimţit dureri foarte mari de cap. A cerut medicilor de la unitatea de primiri urgenţe a spitalului judeţean să îi facă o tomografie însă firma cu care spitalul a încheiat contract pentru tomografii nu lucrează în week-end iar aparatul tomograf al spitalului este defect. Ieri după amiază subinspectorul Adina Vizitiu a dece

UPDATE

ora 13.00: Trupul neînsufleţit al Adinei Vizitiu a fost ridicat de la Serviciul de Medicină Legală, fiind transportat în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie, acolo unde colegii de breaslă au ţinut un moment de reculegere.

Ofiţerul Adina Vizitiu, în vârstă de 25 de ani, subinspector la biroul de cercetări penale din cadrul Poliţiei Rutiere a murit aseară la Spitalul Focşani, în urma unui stop cardio - respirator.

image

Tânăra tocmai născuse în urmă cu zece zile o fetiţă sănătoasă, iar din spusele colegilor, în ultimele zile s-a simţit rău, acuzând dureri mari de cap.

Din această cauză, în weekend a fost la spital la consult, dar i s-a spus să revină luni (n.r. astăzi), din cauză că tomograful nu funcţionează sâmbăta şi duminica.

În cursul după amiezii de ieri poliţista Adina Vizitiu a suferit un accident vascular, fiind dusă de urgenţă cu Ambulanţa la spital, unde a decedat câteva minute mai târziu, în ciuda eforturilor medicilor care au resuscitat-o.

Adina Vizitiu, de loc din oraşul Slobozia, judeţul Ialomiţa, era căsătorită tot cu un ofiţer de poliţie de la Serviciul de Investigare a Fraudelor.

Poliţista va fi înmormântată mâine în oraşul natal.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite