Play&Win, Puya şi Xonia vin la Focşani/ Vezi aici unde vor cânta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii focşănenii se vor putea distra alături de unii dintre cei mai în vogă artişti. Formaţia Play&Win va întreţine atmosfera din Pulse Studio, iar Puya şi Xonia vor susţine un concert la Promenada Mall.

Odată cu lansarea cluburilor de vară, formaţii de succes de pe piaţa muzicală vin să-şi încânte pe tinerii focşăneni. Mâine seară, de la orele 22.00, atmosfera din Pulse Studio va fi întreţinută de trupa Play&Win.

Marcel Botezan, Radu Bolfea şi Sebastian Barac au compus melodii de succes, care în scurt timp au devenit hituri internaţionale, Akcent, Inna, Andra, Cătălin Josan sau Activ fiind doar câţiva dintre artiştii care s-au bucurat de succes datorită colaborării cu cei trei băieţi.

Mâine seară, Play&Win va interpreta binecunoscutele single-uri „Ya BB", „Only", „House music" şi „Summer Time". Nu vor lipsi show-urile cu barmani profesionişti şi animatoarele sexy.

Fanii lui Puya sunt invitaţi duminică, de la orele 19.00, la Promenada Mall Focşani. „Undeva în Balcani", „Change" sau „Sus pe bar" sunt câteva dintre piesele pe care Puya le va interpreta dumincă.

Pe aceeaşi scenă cu Puya va urca şi cântăreaţa Xonia, venită tocmai din California pentru a se lansa pe piaţa românească. Ea a colaborat cu nume importante muzica internaţională, precum Rob Davis, Kevin Colbert sau Brian Canham. În prezent, lucrează alături de Marius Moga, Deepcentral şi George Hora.

În deschiderea evenimentului de duminică va cânta interpreta de muzică populară Geta Postolache.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite