Piste pentru biciclete în Focşani de două milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea a aprobat de curând un proiect de hotărâre prin care a alocat fonduri pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Focşani de 20.000 de metri liniari.

Proiectul, în valoare de 2.000.000 de lei, va fi finanţat în mare parte de Ministerul Mediului şi Pădurilor, dacă va fi aprobat, însă Primăria Focşani va contribui cu 21 % din suma totală.

Iniţial, cota de finanţare aprobată a fost de 15 % însă, la ultima şedinţă ordinară a Consiliului local, cota a fost majorată la solicitarea viceprimarului Bogdan Matişan.
"Pentru a avea şanse să câştigăm finanţare la acest proiect, trebuie să avem o cofinanţare de 21 de procente", a punctat acesta.

Cu bicicleta pe bulevard

Dacă pe vremuri se circula cu caleaşca pe bulevard, moda s-a schimbat. Atelajele trase de cai dichisiţi vor fi înlocuite de biciclete întrucât principalele bulevarde din oraş au fost incluse în traseul pentru noile piste.

Află mai multe amănunte în ediţia de Moldova a cotidianului "Adevărul" de astăzi.

Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite