Petreceri tematice şi stand –up – comedy în Club Times

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa de dansatoare „Wild Cats”  va încinge atmosfera
Trupa de dansatoare „Wild Cats” va încinge atmosfera

În această seară, atmosfera va fi întreţinută de „Wild Cats", patru dansatoare incendiare. Clienţii din Times vor putea consuma cele mai rafinate băuturi alcoolice, „Jagermeister", lichior german din plante, şi „Sangria", compoziţie din vin roşu, fructe, miere şi foarte puţin cognac.

Petreceri incendiare, cu dansuri şi muzică de cea mai bună calitate. De asta vor avea parte tinerii focşăneni care au de gând să-şi petreacă weekend-ul în Clubul Times.

În această seară, organizatorii au pregătit „Jagermeister Party", eveniment la care invitate speciale vor fi cele patru dansatoare de la „Wild Cats".

Fetele au fost selectate dintr-un număr de 40 de candidate pentru aptitudinile de bartending şi talentul lor pentru dans, alaturi de entuziasmul si atitudinea lor pozitivă.

Cu personalităţi diferite, fetele se completează reciproc, rolul fiecăreia în show fiind clar definit. Visul lor este să devina la fel de faimoase ca fetele din "Coyote Ugly".

De asemenea, clienţii vor putea consuma una din cele mai rafinate băuturi alcoolice germane, „Jagermeister", o adevărată noutate pentru consumatorii din municipiu.

Lansată pe piaţă în anul 1935, băutura este recunoscută pentru gustul său unic, nici prea amar, nici prea dulce. Nedivulgată până în ziua de azi, reţeta băuturii Jagermeister conţine 56 de ingrediente naturale din rândul plantelor, rădăcinilor şi fructelor. Scorţişoara, cuişoarele, ghimbirul, sofranul şi coriandrul sunt doar câteva dintre aromele care se regăsesc în reţeta unică şi încă secretă a celebrei băuturi.

Mâine seară, tinerii sunt aşteptaţi la „Sangria Party", eveniment cu muzică latino şi multe alte surprize.

Toţi cei care vor să savureze sangria, compoziţie din vin roşu, fructe, miere şi cognac sau brandy vor avea parte de promoţii, la fel şi cei care vor consuma celebra bere Guinness.

Duminică, stand-up comedy

Duminică seara, Dan Badea şi Bordea îi vor încânta pe focşăneni cu un inedit program de stand - up comedy. Toţi cei care vor să se distreze pe cinste şi să se „încarce" cu energie pozitivă pentru o nouă săptămână de muncă îşi pot face o rezervare la numărul de telefon 0769.248.158.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite