Petreceri tematice şi muzică live în cluburile din municipiul Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii focşăneni dornici de distracţie şi voie bună sunt aşteptaţi deseară, de la orele 22.00, în Extrem Summer, unde va avea loc o inedită petrecere a brăţărilor.

La intrare, fiecare client va primi câte o brăţară ce îl va reprezenta pe parcursul serii.

„Persoanele mai timide, care îşi doresc ca altcineva să facă primul pas, trebuie să aleagă culoarea galbenă, în schimb, verdele este pentru îndrăzneţi. Dacă la braţ te însoţeşte partenera(ul) sau dacă ştii că va ajunge pe-acolo, este recomandat să ceri brăţara albastră. Pentru cei care vor doar să danseze sau se distreze cu prietenii, fără a cunoaşte persoane noi, pot alege roşu", precizează Dănuţ Răducanu, reprezentantul clubului Extrem Summer.

Distracţia va continua în Extrem Summer şi sâmbătă seara, cu „Hawaii Party", eveniment în cadrul căruia tinerii focşăneni vor avea parte de dansuri hula, cocktailuri exotice, dansatoare sexy, show-uri de flair bartending şi oferte speciale la o varietate de băuturi.

Şi fanii trupei ROA sunt invitaţi la un concert de excepţie, susţinut deseară, la Times Music Club. Cei trei membri ai formaţiei, Bogdan Popoiag, Cezar Stănciulescu şi Cristin Negriuc, vor interpreta melodii de pe primul lor album, intitulat „Artificial", inclusiv single-ul „Ne place", la care au lansat şi un videoclip.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite